sunnuntai 1. helmikuuta 2015

65 kilometrin pyöräretki Maksamaalle

Viime kesän pisin kuvausreissu tuli tehtyä Vaasan suuntaan Maksamaalle. Viime kesä oli muutenkin lenkkeilyä täynnä, kun innostuin pyöräilemään paljon. Tarkalleen kilometrejä kertyi pyöräillessä jopa 165! Se on itselleni yhtäkkiä huikea määrä, kun en ole aikaisemmin harrastanut liikkumista enempää.

Tämä pyöräretki Tervajoelta Maksamaalle oli kesän huipennos ja siinä matkaa taittui 65 kilometriä. Varasin mukaan kunnolla evästä ja juotavaa monta litraa. Päiväkin sattui olemaan aurinkoinen ja kuuma ilma, joten juotavaa kului paljon. Muistaakseni matkaan kului koko päivä kun päivällä lähdin matkaan ja illalla myöhään tulin takaisin. Tarkkaa reittiä en ollut suunnitellut, kunhan suurinpiirtein katsoin mistä pääsee parhaiten pyöräilemään.

Sain napsittua paljon maisema kuvia ja myös mereltä sain kuvia. Matkalla huomasi hyvin miten nopeasti maasto muuttuu. Kauniita peltomaisemia ihastelin pitkään ja lopulta illalla sain kuvia auringon laskustakin. Kuvausreissu oli monipuolinen ja kokosin parhaimmat jälleen tänne. Ihmetelkää ja ihastelkaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti